Le François.Gebruikte pijpleidingpompDe vraag naar de markt is een lichtpuntje

vrijgavetijd:2022-12-26 09:05:04 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:530

Kerntips:Le François., vervang deze dan door een nieuwe.   In feite is de waaierklaring van dompelmodderpomp niet instelbaar voor alle soorten

vervang deze dan door een nieuwe.

   In feite is de waaierklaring van dompelmodderpomp niet instelbaar voor alle soorten pomp

   Als de olieafdichtingsring van de as ernstig versleten is, maar het is instelbaar. Tijdens normale verrichting moet de speling regelmatig worden aangepast om de speling binnen het bereik te houden dat geschikt is voor normale verrichting.

Le François.   Schade aan de rotor.

   Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.

Beringen.de drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.

   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie, zal de band tweemaal worden uitgerekt,Le François.Verticale mestpomp, en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is, en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.


Le François.Gebruikte pijpleidingpompDe vraag naar de markt is een lichtpuntje



   Ten tweede,Le François.Dompelrioolwaterpomp, wordt de gebruikte macht niet aangepast,Le François.Lange as sub, zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts, dus ik

   Dat wil zeggen, controleer of het bedrijfsgeluid van de apparatuur redelijk is; Ten tweede, controleer of de alarmeenheid lekkage en oververhitting alarmsignalen heeft; Ten derde, controleer of de trilling van de geleidestaaf normaal is; Ten vierde, registreer de stroom en stroom van de werking van de waterpomp. Als er een probleem is bij de bovenstaande inspectie, moet de oorzaak worden geanalyseerd en tijdig worden gemeld.

   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

Aanbieding   Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.

Het water in steden moet worden gezuiverd. Dit alles vereist zijn apparatuur om diensten voor ons te leveren. Zonder pompen is ons basisoverleven een probleem.

Een elektrisch ijzer, en het tin gelijkmatig infiltreren.


Le François.Gebruikte pijpleidingpompDe vraag naar de markt is een lichtpuntje



   Het hogedrukwater stroomt met een zeer hoge snelheid naar de ruimte die de oorspronkelijke bel inneemt en vormt een slagkracht. Het metalen oppervlak van de pomp was vermoeid en beschadigd door deze schokken. Cavitatie wordt veroorzaakt door luchtbellenbraak en materiaalstamping als gevolg van het verschil in luchttemperatuur en -druk

systeem   Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.

   Bewaren op een goed geventileerde en droge plaats. Als de pomp tijdens stationaire stand wordt opgeslagen, moet de pomp langzaam uit de waterbron worden getild en worden afgevoerd (vooral in de koude winter).

   Voeg water toe met handmatige pomp. Sommige pompeigenaren hebben hun eigen handpompen. Ze kunnen ook hun eigen kleine handpompen kopen of produceren. De afsluiter moet bij de waterinlaat worden geïnstalleerd. Na het sluiten van de klep injecteert u een kleine hoeveelheid water in de watercompressor om water af te leiden. Wanneer de handpomp water afvoert, betekent dit dat de pomp vol is

Le François.   Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.

   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen die wordt gemeten door η Geeft aan.

   Om de vraag naar water en elektriciteit voor productie en wonen te verzekeren, hebben veel eenheden, hotels en woongebieden in verschillende provincies en steden in China het en generatoren gekocht. Veel bedrijven hebben ook generatoren uit eigen zak gekocht om de productie niet te vertragen. Gedreven door dit, het en de generator worden natuurlijk populair

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

MiguelHidalgo.adviserennieuws
MiguelHidalgo.Laatste nieuws